Popular Posts

Sunday, April 6, 2014

Karysma Store Shah Alam

 Karysma Cawangan Shah Alam kini dibuka!!!

Alamatnya ialah:-

C-9, Jalan Serai Wangi 16/L
Alam Avenue 2, Seksyen 16,
40200 Shah Alam

Disini saya sertakan peta bagi memudahkan perjalanan anda

Peta lokasi kedai alat jahitan
alat jahitan shah alam, karysma store
antara promosi harga yg diberikan adalah seperti berikut,,
Jualan pembukaan adalah dari 1 april hingga 30 april 2014








Contact saya 0123416010 utk pertanyaan lanjut,
atau FB Karysma Store

Thursday, January 19, 2012

HOTFIX pattern baru!!!

DI BAWAH NI ADALAH PATTERN2 TERBARU HOTFIX IRON ON,,
Utk melihat yang lain anda boleh tengok kat FB 'KARYSMA STORE'

Kod item :TABUR MIX
harga : RM14.00
panjang : 15 inci 

Kod item :ALIEN DOUBLE
harga : RM16.00
panjang : 15 inci 

Kod item :BONGGOL
harga : RM14.00
panjang : 15 inci 

Kod item :BATIK
harga : RM12.00
panjang : 15 inci 

Kod item :CANDY
harga : RM12.00
panjang : 15 inci 

Kod item :PERCIK
harga : RM10.00
panjang : 15 inci 

Kod item :DURI
harga : RM12.00
panjang : 15 inci 

Kod item :API
harga : RM14.00
panjang : 15 inci 

Kod item :SPECIAL
harga : RM14.00
panjang : 15 inci 

Kod item :LINE MIX
harga : RM14.00
panjang : 15 inci 

Kod item :SPRAY MIX
harga : RM12.00
panjang : 15 inci 

Kod item :WING MIX
harga : RM14.00
panjang : 15 inci  

012.341.6010
ALONG

Wednesday, January 18, 2012

ALAT JAHITAN

Antara alat2 jahitan yang dijual di Karysma Bangi adalah Butang, Benang, Zip, Kain Keras,
Aksesori Mesin jahit, Getah pinggang, gunting
, dan banyak lagii..
Untuk terus berhubung dgn saya, sila like FB page saya iaitu KARYSMA STORE

nak tanya apa2 call/sms saja 0123416010  -ALong

 
Span Bahu 3/8",1/2" , 3/4", 1" dah potong dan belum potong
harganya RM3.00 hingga RM7.00

Gunting 8" softy cut... RM18

Kacip, RM2

Getah pinggang, ada semua saiz dari benang getah, 1mm hingga 100mm
Harga dari 10sen hingga RM2.00 semeter

Benang 4000m ada 440 pilihan warna
Satu ketul RM5.00


Tuesday, January 17, 2012

Lampu mesin LED (magnet)

Assalamualaikumm,,  untuk mereka yang menjahit dalam ruang yang kurang cahaya
pasti lampu ni boleh menjadi rakan karib anda!!


ya, dilengkapi magnet utk melekap pada mesin



lampu l.e.d sungguh terang, dan leher nya boleh dilentur ke atas/ bawah
 



siap dgn plug 3 pin dan suis
utk order boleh ke laman facebook karysma store


Benang biasa dolphin

Hai apa khabar,, hari ini saya akan upload color code utk benang
brand dolphin ye.. terdapat dalam size 250m, 1000m dan 4000m









Untuk terus berhubung dgn saya, sila like FB page saya iaitu KARYSMA STORE




Monday, November 28, 2011

Tangkai beg

Assalamualaikum!!!

utk pembuat2 beg Handmade,,
sini saya ada jual tangkai dia,,
haa cantik sikit berbanding tali biasa tuu...kan
harga beg pun boleh 'up' sikit!!!


Yang ni paling cantik sekali,, macam tasbih gergasi gituuu...
harga RM25 jee,, utk sepasang


Yang ni tangkai kurus jeee
ada color coklat cair, coklat gelap ngan hitam,, RM20


ni yang coklat gelap punyeee,,RM20 juge



ni tangkai buluh,, RM20


ni color hitam RM20

Untuk terus berhubung dgn saya, sila like FB page saya iaitu KARYSMA STORE
no fon saya 0123416010



Thursday, December 2, 2010

Japan Beads

MANIK JEPUNNN !!!
miyuki beads dan matsuno glass beads
Untuk terus berhubung dgn saya, sila like FB page saya iaitu KARYSMA STORE













Terdapat 3 saiz iaitu
6g -RM3.00
20g - RM6.00
100g - RM18.00

Antara color2 yang dijual adalah:=

Silver line kat dalam dia



















Kat sample ni semua bentuk round (DR)
Kalau nak potong 2-cut juga ada,, kod nya sama

Silver line




















Rainbow mix color:





















Pastel color, dalam gambar ni adalah potongan 2-cut
kalau nak yang round, kodnya sama




















Untuk lebih banyak pilihan color, dan sebarang pertanyaan,
bolehlah berhubung malalui facebook
Karysma Store Bandar baru bangi
Pembayaran boleh dibuat melalui cimb atau maybank,
kos postage adalah RM6.00 sahaja

Along Karysma - 012.341.6010